Sıfırdan Borsa

Sıfırdan Borsa ve Kripto Para Haberleri
2023 seçimlerinde Erdoğan ve Kılıçdaroğlu ikinci tura kalırsa Ümit Özdağ kimi destekleyecek? Çok meseleşulacak yanıt…

Oğuzhan Uğur moderatörlüğünde, Mevzular Açık Mikrofon perşembe akşamı yzamaninda olacak. Oğuzhan Uğur’un ilk meseleğu ise Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ oldu. Özdağ, gençler tarafından sorulan sorulara çok meseleşulacak yanıtlar verdi. Özdağ, programın kısa bir videosunu da sosyal medya hesabından paylaştı.

ERDOĞAN VE KILIÇDAROĞLU İKİNCİ TURA KALIRSA KİMİ DESTEKLEYECEK?

“2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ikinci tura kalınması durumunda Kemal Kılıçdaroğlu ile Recep Tayyip Erdoğan kalırsa kimi desteklemeyi düşünüyorsunuz?” sorusuna yanıt veren Ümit Özdağ, “Türkiye’nin Erdoğan’ı aşması için elimizden gelen her şeyi yapacağız, hazırız.” cevabını verdi.

Screenshot_2

‘SİZDEN OY İSTEMİYORUM’

Haziran 2023 genel seçimleriyle ilgili duyurularinin ardından “Bu ifadelerinizle birilerini incittiğinizi düşünmüyor musunuz?” şeklinde gelen soruyu da yanıtlayan Özdağ, soruyu soran kişiye “Sizden oy istemiyorum, sizi ikna etmek de istemiyorum.” cevabını verdi.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Kaybolan İngiliz turist, su kanalının içinde bulunduKaybolan İngiliz turist, su kanalının içinde bulundu
Cumhurbaşkanı Erdoğan fiyatları düşürecek projeyi duyurdu! 'Kira öder gibi'Cumhurbaşkanı Erdoğan fiyatları düşürecek projeyi duyurdu! ‘Kira öder gibi’
Sosyal medya fenomenine işkence! Sosyal medya fenomenine işkence! “MİT değil, CIA bile elimden alamaz”